Nasrien Nasibdar

Ruim tien jaar lang moest Nasrien Nasibdar, een alleenstaande moeder met vier kinderen, rondkomen van een uitkering. Toen ze de kans kreeg om aan het werk te gaan, pakte ze die met beide handen aan.

Ze draaide mee in de Reset Yourself Training, eerst als deelnemer, later als trajectbegeleidster. Nasrien voelde zich als een vis in het water. Maar na een jaar sloeg het noodlot toe. Nasrien kreeg een TIA en ze moest stoppen met het werk waarvan ze zoveel was gaan houden. In diezelfde periode werd ook haar moeder, de kracht in haar leven, ernstig ziek.

Omdat ze nog steeds onder behandeling is, is het Nasrien tot nu toe niet gelukt opnieuw een (betaalde) baan te vinden. Maar ondanks alle tegenslagen staat ze onverminderd positief in het leven. Naast de zorg voor haar kinderen is Nasrien als vrijwilliger actief bij maar liefst vier organisaties, waar ze zich voor de volle 100% inzet.

Haar boodschap luidt: Val waar je moet vallen en huil waar je moet huilen. En geef dan jezelf een schop onder je kont om weer op te staan en door te gaan. Kruip als je niet kan lopen, maar zet door.

Alleen JIJ kan dit doen. En ga niet terug naar toen. Je hebt niks om je voor te schamen, iedereen draagt een rugzak met zich mee. Wees brutaal en pak alle kansen die je worden aangereikt (ook vrijwilligerswerk!). Laat ze niet liggen voor een ander.

” Laat kans niet liggen voor een ander.”

Deel dit artikel: