Informatie voor deelnemers

Als je bent aangemeld voor een van onze trainingen zit je goed. Want wij gaan met jou aan de slag om er sowieso een bijzondere tijd van te maken. Wij delen graag onze kennis en ervaringen en weten als geen ander hoe ingewikkeld het leven soms kan worden. Niet alleen privé, maar ook op je werk.

Reset Yourself geeft je de tools mee hoe jij de opgedane kennis ook in de praktijk kunt brengen. Dat doen we door openhartig onze persoonlijke verhalen te delen. Want we delen niet alleen onze successen, maar we zijn ook eerlijk over de dingen die minder goed of zelfs pijnlijk zijn geweest in ons leven.

Alles om jou een beter beeld te geven hoe het voor jou werkt, want alleen door te spiegelen, leer je jezelf nog beter kennen.

Anders dan anders

Tijdens onze trainingen of events, krijg je niet zomaar tips, adviezen of ontwikkel nieuwe vaardigheden. Het gaat verder dan dat!

Je ontvangt nieuwe inzichten, zodat je zelf kunt beslissen wat je nodig hebt. Dat betekent dat we je geen nieuwe vaardigheden gaan leren. We gaan je helpen om zelf inzichten te vinden over je eigen mindset.

Jezelf ‘resetten’ vraagt wat van je…

Soms gebeurt er van alles en nog wat, er vinden veranderingen plaats die je soms helemaal niet wil en het volgende moment komt er opeens weer wat moois op je pad. Met andere woorden, het leven gaat met ups en downs. Op deze onstuimige reis is een positieve mindset een waardevolle reisgenoot die ons in staat stelt jouw volgende stap met vastberadenheid en veerkracht te zetten. Wat die stap is, het begint allemaal in onze gedachten.

Dat is mindset. De manier waarop je denkt, is van grote invloed op je gedrag. En je gedrag is van grote invloed op wat je bereikt in het leven. In totaal hebben we allemaal ongeveer 40 tot 60.000 gedachten per dag. Dat betekent dat je per wakker uur aan zo’n 3.000 dingen denkt. Dat zijn ruim 50 gedachten per minuut! Het is dus druk in ons hoofd.

Tijdens onze trainingen en events gaan we op zoek de antwoorden in jezelf. En daar moet je soms even bij stil staan. Want troebel water heeft ook stilstand en rust nodig om weer helder te worden, vind je ook niet?

Na onze trainingen en events…

N

Sta je er niet meer alleen voor. Jij weet ook; samen bereik je meer.

N

Ervaar je meer zelfvertrouwen. Handig voor je volgende sollicitatiegesprek.

N

Weet je waar voor jou de mogelijkheden liggen naar een leven met meer ontspanning.

“Word jij er soms ook zo moe van dat anderen je vertellen wat je moet doen?”

“Ik geloof dat het veel mooier is om de kracht en de energie te vinden om zelf de oplossingen te vinden. Tijdens onze trainingen en events help ik je om bij jouw eigen antwoorden te komen.

Lars Bijl – Assistent-trainer

Dit zeggen de deelnemers

Wil je er graag bij zijn?

We geven je tijdens onze trainingen en events tools mee hoe je voor jezelf meer helderheid kan krijgen op het gebied van werk, gezondheid, geld of relaties. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Want wij geloven dat je vooral samen veel verder komt dan alleen.

Veelgestelde vragen

Om jou wat meer op weg te helpen, hebben we wat antwoorden op veel gestelde vragen. Misschien zit er iets tussen waar je iets aan hebt.

Default closed

Helpen deze trainingen en events me aan een baan?

Ons doel is dat wij jou willen ondersteunen naar jouw volgende stap. Wat het ook mag zijn. Dus dat kan natuurlijk ook een baan zijn. Op die manier kun je zelf een weg banen naar datgene wat je persoonlijk wilt bereiken. Denk aan, meer zelfvertrouwen, betere grenzen stellen, meer balans vinden. Alles wat jou kan sterken als je weer aan de slag zou willen gaan.

Er is helemaal niets mis met mij. Ik heb geen ‘Reset’ nodig. Waarom zou ik dan toch deelnemen?

We hebben allemaal soms het idee dat alles goed is zoals het is. Helemaal niets mis mee. Maar aan de andere kant is het soms goed regelmatig inzichten te blijven krijgen. Op die manier kun je tot de ontdekking komen dat er soms toch veel meer in je zit dan dat je nu denkt. Blijf jezelf vernieuwen, alleen zo blijf je groeien.

Ik heb zoiets ooit al gedaan. Is het dan nog steeds nuttig voor mij?

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling blijft een proces dat nooit stopt. Dus hoe meer je hiervan meekrijgt des te meer jezelf kunt blijven groeien. Onze trainingen zijn erop ingesteld dat je alles wat je meekrijgt ook gelijk in je leven kunt toepassen. Hoe mooi is het om alles wat je tot nu toe hebt meegekregen tot iets moois kunt laten bloeien. Werken aan je eigen geluk is iets waar we altijd tijd voor moeten maken.

Ik ben werkzoekende, hoe kan ik me aanmelden?

Ben je woonachtig in de gemeente Rotterdam en ben je een uitkeringsgerechtigde? Of ben je iemand die erkend gedupeerde is van het toeslagenschandaal? In die gevallen kun je contact opnemen met je contactpersoon van de gemeente. Zij kunnen je verder helpen!

Heb je nog een goede vraag die hier niet tussen staat?

Dat kan! Stuur ons een berichtje en we zullen je z.s.m. antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een mailtje of bel ons op 010 – 792 06 92