Onze vrienden

Goede vrienden zijn net een klavertje vier: ze zijn moeilijk te vinden en brengen geluk om te hebben. En vooral deze toppers. Zij delen met ons dezelfde droom en dat is klaar staan voor mensen die het het hardst nodig hebben!

Johan Muurlink

Vanessa Umboh

Sander Kramer

Johan Muurlink

Wat vliegt daar, is het een superheld? Nee, het is Johan de Boterhammenman! Johan heeft roerige jaren achter de rug. Na een paar ingrijpende gebeurtenissen sloot hij zich letterlijk en figuurlijk af van de buitenwereld. Uiteindelijk belandde hij in 2016 in de Reset Yourself Training. Sindsdien zijn Johan en zijn stichting verbonden met Reset Yourself. Niet alleen in het ambassadeurschap, maar ook als echte vriend!

Vanessa Umboh

Ze leefde een paar jaar van 28 euro per week. En wat dit doet met je psyche, dat het alles wat je hebt uit je zuigt. Het heeft haar strijdlust aangewakkerd. Haar turbulente levensverhaal is opgetekend door Jasper van den Bovenkamp en uitgebracht onder de titel Moeder van 40.000 kinderen.

Sander de Kramer

Hij is de man met het grootste hart van Rotterdam. Voorvechter voor dak- en thuislozen, de verschoppelingen waar de gemiddelde mens met een boog omheen loopt. Meet Sander, onze Rotterdamse topper. Wat bijzonder dat we hem onze vriend mogen noemen!

Lijkt het je wat om je leven eens flink te resetten?

Meld je dan nu aan en laat je inspireren door een van onze trainers. Zij delen openhartig hun persoonlijke verhaal en ondersteunen jou met hun kennis en ervaring.