Wie zijn wij? De reisleiders naar Yourself!

 

Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over ons dynamische Reset Yourself Team. We worden wel eens gekscherend een stelletje positiviteitsguru’s genoemd. Helemaal prima, als we zelf af en toe maar mogen klagen over het weer.

Wij zijn er om jou en anderen weer te inspireren en in hun kracht te zetten. Dit doen wij door onze levenservaringen te delen en door mensen handvatten mee te geven als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en mindset.

Mensen weer in zichzelf laten geloven, is écht ons ding. Reden genoeg om zelf al ernorm gemotiveerd te zijn. We komen elke dag graag ons bed uit om op onze wijze de wereld een beetje mooier te maken. Lekker positief toch?

Why
How
What

Reset Yourself gelooft in de energie die ieder mens in zich heeft. Met onze gespecialiseerde mindstrainingen zetten we mensen opnieuw in hun kracht, om de volgende stap in hun leven te zetten. Deelnemers voelen zich opnieuw gemotiveerd om actief deel te nemen aan de samenleving.

Ons team

Hoe en waarom we dat doen, kun je hieronder lezen en bekijken in onze persoonlijke short story’s. Kom erachter door te klikken op de foto’s en ontdek ons topteam!

Veelgestelde vragen

Om jou wat meer op weg te helpen, hebben we wat antwoorden op veel gestelde vragen. Misschien zit er iets tussen waar je iets aan hebt.

Default closed

Hoe kan ik mijn kandidaat aanmelden voor de Reset Yourself training?

Dit is afhankelijk van de interne procedures binnen jouw gemeente.

Kan ik mezelf ook aanmelden voor een training?

Ja natuurlijk! We hebben speciaal trainingen ontwikkeld voor professionals die werkzaam zijn in het sociaal domein. Aanmelden is afhankelijk van de interne procedure van jouw organisatie. Wil je meer weten neem dan contact met ons op.

Ik heb zoiets ooit al gedaan. Is het dan nog steeds nuttig voor mij?

Bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling is altijd iets waar je aan kunt blijven werken. 

Ik heb een potentiële kandidaat. Hoe weet ik of hij of zij geschikt is voor de training?

Iedereen kan in principe meedoen met de Reset Yourself Trainingen. Het enige is dat degene er open voor moet staan om meer uit zijn of haar leven te halen. Ook is het fijn als jouw kandidaat Nederlands verstaat en begrijpt.

Ons team zou meer informatie willen over hoe jullie precies werken. Hoe kan ik meer informatie hierover krijgen?

Neem contact met ons op en wij maken vrijblijvend een afspraak met je. 

Default closed

Helpen deze trainingen en events me aan een baan?

Onze training ondersteunen jou naar een volgende stap. Deze stap kan ook naar een baan zijn. Denk aan meer zelfvertrouwen, grenzen stellen en meer balans vinden. Alles wat jou kan versterken om de volgende stap te zetten.

Er is helemaal niets mis met mij. Ik heb geen ‘Reset’ nodig. Waarom zou ik dan toch deelnemen?

We hebben allemaal soms het idee dat alles goed is zoals het is. Helemaal niets mis mee. Aan de andere kant is het krijgen van nieuwe inzichten een mogelijkheid om verder te groeien. Op die manier kun je tot de ontdekking komen dat er soms toch veel meer in je zit dan dat je nu denkt. Blijf jezelf vernieuwen, alleen zo blijf je groeien.

Ik heb zoiets ooit al gedaan. Is het dan nog steeds nuttig voor mij?

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling blijft een proces dat nooit stopt. Dus hoe meer je hiervan meekrijgt des te meer jezelf kunt blijven groeien. Onze trainingen zijn erop ingesteld dat je alles wat je meekrijgt ook gelijk in je leven kunt toepassen. Hoe mooi is het om alles wat je tot nu toe hebt meegekregen tot iets moois kunt laten bloeien. Werken aan je eigen geluk is iets waar we altijd tijd voor moeten maken.

Ik ben werkzoekende, hoe kan ik me aanmelden?

Ben je woonachtig in de gemeente Rotterdam en ben je een uitkeringsgerechtigde? Of ben je iemand die erkend gedupeerde is van het toeslagenschandaal? In die gevallen kun je contact opnemen met je contactpersoon van de gemeente. Zij kunnen je verder helpen!

Heb je nog een goede vraag die hier niet tussen staat?

Dat kan! Stuur ons een berichtje en we zullen je z.s.m. antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een mailtje of bel ons op 010 – 792 06 92