Hans Oranje

Waar kom ik vandaan?

Hoe bijzonder is het dat mijn carrière is begonnen in de bouw. Ik was sloper om precies te zijn. Ondanks alle zekerheden die ik had in dit familiebedrijf, voelde ik dat het toch niet helemaal voor mij was. Ik was niet gelukkig met wat ik deed. Het advies wat ik kreeg was dat ik mijn hart maar moest volgen. Lekker dan… wat nu, hoe dan? En toen ontdekte ik het, de magie van het DOEN. En ik heb vanaf dat moment alles gedaan om erachter te komen wie ik wil zijn.

Als je doet wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd hebt gekregen

Waarom ben ik hier?

Nu kan ik met zekerheid zeggen dat ik datgene doe waar heel mijn ziel en zaligheid in zit. Het ‘werk’ wat ik mag doen is in feite oude belemmerende overtuigingen slopen en mensen zelf laten inzien wat voor ongelofelijk kracht ze in zich hebben om zichzelf opnieuw op te bouwen. Komt de bouw toch een beetje terug in mijn leven.

Waar ga ik naar toe?

Ik ben me er inmiddels van bewust dat Reset Yourself groter is dan ikzelf. Ik heb mij inmiddels omringd met een fijn team en delen elkaars droom.  Dat is werkelijk de magie van het leven. Dromen delen en er ook wat mee doen.

Deel dit artikel: