Onze trainingen

Anders denken is anders doen. Dat is de essentie van onze mindsettrainingen. Niet alleen voor mensen met een uitkering, maar ook voor jongeren en begeleiders bij de gemeente.

Werkzoekenden

Jongeren

Professionals

Sociaal Domein

Werkzoekende

Heb jij het gevoel dat je eigenlijk aan de zijlijn staat van je leven? Dit kan bijvoorbeeld zijn door verlies van een betaalde baan, weinig financiële vrijheid, weinig sociale contacten of belemmerende gezondheidsklachten. Wij willen je graag inspireren dat er meer veerkracht in je zit dan je gelooft. We nemen je met onze mindsettrainingen en events graag mee naar de volgende stap in jouw leven.

Jongeren

Ben je op zoek naar jouw passie, meer zelfvertrouwen, of heb je wat richting nodig in je leven: Wij zijn er voor jou! Deze training is speciaal voor jongeren van 18-30 jaar. We willen je helpen groeien en sterker in je schoenen te staan. Het is jouw leven en jouw toekomst. Ontdek jouw eigen weg naar succes en geluk!

Professionals sociaal domein

Wil jij als medewerker uit het sociaal domein meer inzicht en tools meekrijgen op het gebeid van persoonlijke ontwikkeling? Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen die jij met jouw werk ondersteunt? Wij staan je graag bij in deze uitdagende reis en delen daarom graag ‘onze reisverhalen’, ervaringen en kennis in dit prachtige, maar soms avontuurlijke werkveld.

Reacties van professionals uit het sociaal domein:

Lijkt het je wat om je leven eens flink te resetten?

Meld je dan nu aan en laat je inspireren door een van onze trainers. Zij delen openhartig hun persoonlijke verhaal en ondersteunen jou met hun kennis en ervaring.