Be a Change Maker

Hoe krijg ik mensen in beweging zodat ze écht stappen gaan maken? Interessante vraag toch? Iets waar wij tijdens deze bijzondere training zeker antwoord op kunnen geven!

Met deze eendaagse training ontdek je hoe je mensen in beweging kunt brengen zonder dat af te moeten dwingen. We helpen je inzicht te krijgen in wat anderen drijft, zodat je betere relaties kunt opbouwen, zowel persoonlijk als professioneel.

    2 dagdelen

Onze kennis delen….

Het werken met mensen geeft voldoening. Het kan alleen een uitdaging zijn als je dezelfde mensen in beweging moet krijgen. Hier hebben wij, als ingezet instrument bij o.a. de Gemeente Rotterdam, inmiddels ruim 12 jaar succesvol ervaring mee.

Wij weten als geen ander hoe we mensen, die vaak stil zijn komen te staan, met de juiste mindset weer in beweging krijgen. Omdat we weten hoe belangrijk het is om mensen te ondersteunen om stappen te maken, willen wij onze kennis graag met je delen.

Maar als mensen niet aangestuurd willen worden, hoe pak je het effectief aan?

Ten eerste om er bewust van te zijn dat bepaalde ervaringen, herinneringen en overtuigingen, waar mensen vaak onbewust in blijven hangen, behoorlijk hardnekkig kunnen zijn. Iets wat we niet alleen bij anderen zien, maar soms ook bij onszelf herkennen. Klaar om de kracht van verandering te ontdekken?

Hier gaan we het over hebben:

N

Hoe ga ik met veranderingen om?

N

Hoe maak ik daarin betere keuzes?

N

Wat heeft de meeste impact op verandering?

N

Hoe kan ik mensen inspireren om te veranderen?

Dit is wat je uit de training kunt halen…

N

Meer inzicht in het veranderproces.

N

Meer in verbinding staan met jezelf en met anderen.

N

Jezelf en daardoor anderen meer in je kracht zetten.

N

Meer bewust worden van waar je wel invloed op hebt.

Praktische informatie

  • Soort: 1-daagse training.
  • Duur: 2 dagdelen.
  • Trainingsdag: in overleg.
  • Locaties: onze locatie in Rotterdam of een externe locatie.
  • Kosten: op aanvraag.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op, meld je aan en laat je inspireren door een van onze trainers! Gun jezelf deze bijzondere reis, want een mooie wereld begint bij jezelf. Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien!

Dit zeggen de deelnemers

Lijkt het je wat om je leven eens flink te resetten?

Meld je dan nu aan en laat je inspireren door een van onze trainers. Zij delen openhartig hun persoonlijke verhaal en ondersteunen jou met hun kennis en ervaring.