Charron Wirht

 

 

Waar kom ik vandaan?

Als werkzoekende nam ik in 2018 zelf deel aan de mindsettraining van Reset Yourself. Ik stond toen al ruim 6 jaar aan de maatschappelijke zijlijn. In die tijd was ik een trouwe klant van de voedselbank, de kledingbank, de rechtbank voor de WSNP en de Rabobank voor mijn weekgeld. De enige bank die ik niet nodig had was de zonnebank. Mijn kleurtje had ik gelukkig wél mee.

De ‘struggle’ met mijn negatieve ervaringen en ‘ongelukkige’ beslissingen hebben me achteraf heel veel geleerd. Het heeft mij laten inzien hoeveel veerkracht een mens heeft. Dankzij wat hulp, een goede focus en de juiste mindset heb ik deze moeilijke tijd gelukkig achter me kunnen laten.

Still I Rise

Waarom ben ik hier?

Wanneer we het hebben over ‘de beste versie van jezelf na langdurig werkloosheid’, noem ik mezelf dé ervaringsdeskundige bij uitstek. Het feit dat ik als alleenstaande moeder met 5 kinderen ben uitgegroeid tot mindset-trainer en publieke spreker is eigenlijk best een bijzonder verhaal. Ik heb namelijk alles overwonnen en ben super trots op de ontwikkeling die ik sindsdien heb doorgemaakt! Nadat het ook mij is gelukt mijn leven in positieve zin te transformeren, ben ik ervan overtuigd dat er absoluut mogelijkheden liggen voor ieder ander. Als ik het kan, kunnen anderen het al helemaal!

Waar ga ik naar toe?

Ik wil mensen laten inzien dat ze de kracht hebben om het geluk uit zichzelf te halen en dat we daarnaast zo bijzonder met elkaar verbonden zijn. Meer dan dat we ogenschijnlijk geloven. Hoe meer we de verbinding met ons innerlijk geluk aangaan, hoe beter we niet alleen ons eigen leven, maar ook de wereld kunnen maken. Daar wil ik een inspiratie voor zijn.

Deel dit artikel: