Be the Change

Het werken met mensen vraagt wat van je. Je probeert anderen in beweging te krijgen en zo een verandering tot stand te brengen. Maar hoe ga jij zelf eigenlijk met veranderingen om? Daar kom je achter op het Be the Change event!

2 dagdelen

Verandering begint bij jezelf!

We hebben allemaal wel eens een verlangen of een bepaald doel voor ogen. Niet alleen als individu, maar ook als team, afdeling of zelfs als organisatie, zijn er wellicht wat zaken die we graag anders of misschien wel beter willen aanpakken. Het bereiken van een doel, hoe klein of groot het ook is, vraagt vaak om geïnspireerd te worden voor deze verandering.

Tijdens het Be the Change event inspireren we professionals uit het sociaal domein hoe zij met veranderingen om kunnen gaan. Veranderingen beginnen namelijk altijd bij jezelf. Wil je deze verandering eigenlijk wel? Wij zijn ervan overtuigd dat verandering groei is. En hoe mooi is het, als we elkaar kunnen inspireren om zelf de verandering te zijn. Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien!

Praktische informatie

  • Minimale aantal deelnemers: 50 personen 
  • Duur: 2 dagdelen
  • Programma: nader te bepalen – we leveren maatwerk
  • Tijd: in overleg
  • Locaties: nader te bepalen

Wij leveren maatwerk!

Geïnteresseerd?  Neem contact met ons en dan kunnen we er samen iets moois van maken!

Wil je ver gaan, doe het alleen. Wil je verder komen, doe het samen!

Dit zeggen de deelnemers

Lijkt het je wat om je leven eens flink te resetten?

Meld je dan nu aan en laat je inspireren door een van onze trainers. Zij delen openhartig hun persoonlijke verhaal en ondersteunen jou met hun kennis en ervaring.