Reset Your Life event

Yes, wat leuk dat je meer wilt weten over het Reset Your Life event. Dit event is niet zomaar een saaie, verplichte, standaard bijeenkomst. Dit is anders! Wij willen het anders doen. Tijdens deze bijeenkomst bepalen deelnemers zelf wat hun volgende stap is. Wij zijn er om anderen te ondersteunen om weer grip te krijgen op een betere toekomst, voor zichzelf en hun naasten. Het is tijd voor een Reset!

2 dagdelen

Anders dan anders.

Tijdens dit bijzondere event krijgen deelnemers niet zomaar tips en adviezen of ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden. Dit event gaat verder. Ze ontvangen. inzichten en handvatten, zodat ze zelf kunnen beslissen wat ze nu echt nodig hebben. Met andere woorden: hun eigen wijsheid wat meer gaan volgen. Door onze persoonlijke verhalen te delen, hopen wij anderen te inspireren om zelf inzichten te krijgen over hun eigen mindset. Zo kunnen ze aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling

Op het event bieden wij ook de inzet van verschillende organisaties, workshops en stands die zijn geselecteerd om werkzoekenden te ondersteunen om echt verder te komen.

Deze organisaties kunnen ondersteunen op de verschillende leefgebieden: Gezondheid, Relaties, Financiën en Werk.

Praktische informatie

  • Duur: 2 dagdelen
  • Programma: nader te bepalen – we leveren maatwerk
  • Tijd: van 9.30 uur (inloop) tot circa 16.00 uur
  • Locaties: nader te bepalen
  • Lesmateriaal: inbegrepen
  • Kosten: op aanvraag

Wij leveren maatwerk!

Geïnteresseerd?  Neem contact met ons en dan kunnen we er samen iets moois van maken!

Wil je ver gaan, doe het alleen. Wil je verder komen, doe het samen!

Dit zeggen de deelnemers

Lijkt het je wat om je leven eens flink te resetten?

Meld je dan nu aan en laat je inspireren door een van onze trainers. Zij delen openhartig hun persoonlijke verhaal en ondersteunen jou met hun kennis en ervaring.