Professionals sociaal domein

Wil jij als medewerker uit het sociaal domein meer inzicht en tools meekrijgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen die jij met jouw werk ondersteunt? Wij staan je graag bij in deze uitdagende reis en delen daarom graag ‘onze reisverhalen’, ervaringen en kennis in dit prachtige, maar soms avontuurlijke werkveld.

Be a Change Maker

Reset Your Skills

Be a Change Maker

Met deze eendaagse training ontdek je hoe je mensen in beweging kunt brengen zonder dat af te moeten dwingen. We helpen je inzicht te krijgen in wat anderen drijft, zodat je betere relaties kunt opbouwen, zowel persoonlijk als professioneel.

Reset Your Skills

Met deze training leren we je niet alleen de nodige skills, maar nemen we je ook mee in je eigen persoonlijke proces om die skills nog krachtiger te maken. Wij leren je in 6 maanden alle basistechnieken die volgens ons nodig zijn om zelf als mindsettrainer aan de slag te gaan.

“Hoe hopeloos de situatie ook lijkt, geef nooit op”

“Ik heb verschillende obstakels meegemaakt en daardoor weet ik dat ik alles kan overwinnen. Dat maakt wie ik nu ben en waar ik voor sta.”

Esther Pouwe – Office medewerker

Reacties van professionals uit het sociaal domein:

Lijkt het je wat om je leven eens flink te resetten?

Meld je dan nu aan en laat je inspireren door een van onze trainers. Zij delen openhartig hun persoonlijke verhaal en ondersteunen jou met hun kennis en ervaring.