Werkzoekenden

Heb jij het gevoel dat je eigenlijk aan de zijlijn staat van je leven? Dit kan bijvoorbeeld zijn door verlies van een betaalde baan, weinig financiële vrijheid, weinig sociale contacten of belemmerende gezondheidsklachten. Wij willen je graag inspireren dat er meer veerkracht in je zit dan je gelooft. We nemen je met onze mindsettrainingen en events graag mee naar de volgende stap in jouw leven.

Reset Your Life (klassikaal)

Reset Your Life (online)

Reset Your Life (klassikaal)

We nemen je mee op een 6-daagse reis naar jezelf, waarin we elke trainingsdag met een ander levensthema aan de slag gaan. Dit is niet alleen jezelf beter te leren kennen, maar om erachter te komen wat jouw mogelijkheden zijn in het leven.

Reset Your Life (online)

Speciaal voor deelnemers, waarvoor het minder makkelijk is om naar een van onze trainingslocaties te komen, hebben we deze Virtual Classroom variant ontwikkeld.

Een mooie kans om toch aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken. Dit is vooral voor doelgroepen zoals mantelzorgers, alleenstaande ouders met kleine kinderen of mensen die fysieke belemmeringen hebben.

Reacties van professionals uit het sociaal domein:

Lijkt het je wat om je leven eens flink te resetten?

Meld je dan nu aan en laat je inspireren door een van onze trainers. Zij delen openhartig hun persoonlijke verhaal en ondersteunen jou met hun kennis en ervaring.