Onze aanpak

Bij Reset Yourself staat inspiratie centraal. We geloven dat door het delen van onze persoonlijke verhalen, we anderen kunnen inspireren om de volgende stap in hun leven te zetten. Onze aanpak draait om onze vijf kernwaarden: Inspiratie, groei, plezier, dankbaarheid en verbondenheid.

Inspiratie motiveert ons om te blijven groeien, persoonlijk en professioneel. We omarmen plezier in alles wat we doen, wetende dat het de drijvende kracht is achter creativiteit en succes. Dankbaarheid herinnert ons eraan te waarderen wat we hebben en te delen met anderen. En ten slotte, verbondenheid, want we geloven dat samenwerking en onderlinge steun essentieel zijn voor ons aller succes. Samen delen we onze verhalen, dromen en visie voor een betere toekomst in een mooiere wereld.

Verlangens
en doelen

Als je iets wilt veranderen in je leven, zul je dat als doel moeten stellen. Zo kom je erachter wat je écht wilt en kun je in beweging komen. Alleen als je een duidelijk doel hebt, heb je iets om naartoe te werken. En zo komt verandering weer een stap dichterbij.

Gedrag en
patronen

Je gedrag bepaalt uiteindelijk welke resultaten je behaalt. De vraag die je bij gedrag kunt stellen is: ‘Hoe komt het dat ik dingen doe zoals ik ze doe’? Het lastige daarbij is dat gedrag voor het grootste deel wordt gestuurd door ons onbewuste. Een cruciaal onderdeel van mindsettraining dus.

Inspiratie en
motivatie

Kernwaarden zijn je persoonlijke overtuigingen over wat belangrijk voor je is. Wanneer je leeft volgens je kernwaarden, kunnen ze je door moeilijke periodes heen helpen. Daarom zijn kernwaarden een belangrijk onderdeel van onze mindsettraining.

Verantwoordelijk-heid

Je kunt pas echte vrijheid ervaren als je werkelijke verantwoordelijkheid durft te nemen voor je leven. Dat betekent niet dat je verantwoordelijk bent voor alle dingen die je overkomen. Het is belangrijk om hiernaar te kijken, zodat je zelf leiding kunt nemen over je toekomst.

Relaties en

Verbinding

Er wordt wel eens gezegd: soort zoekt soort. Dat zie je overal terug: in de mode, in de sport, op school. Ook in het zakenleven. Mensen die succesvol zijn, doen graag zaken met mensen die ook succesvol zijn. En dat is niet voor niets. Want succes is ‘besmettelijk’. Je leert van elkaar en daardoor groei je.

Onderbouwing Erasmus Universiteit

Om het effect van onze trainingen te meten, hebben we twee onderzoeken laten doen door studenten van de Erasmus Universiteit. Het eerste onderzoek is naar het effect van mindsettraining op de mate van sociale inclusie. Het tweede onderzoek gaat over de effectiviteit van onze training als middel tegen werkloosheid. Hieruit is geconcludeerd dat we een positieve uitwerking hebben op de verdere ontwikkeling van deze doelgroep. We zijn trots op het resultaat! Het is hartverwarmend om bij te mogen dragen aan het welzijn en geluk van zoveel mensen. Zou jij dit onderzoek graag zelf willen lezen? Natuurlijk kan dat! Neem contact met ons op en we delen het graag met je.

Word weer jezelf

Persoonlijke groei heeft een positief effect op de mate van sociale inclusie, zo blijkt uit het onderzoek. Wanneer een persoon goed in zijn of haar vel zit en een positieve gedachtegang heeft, groeit het gevoel van sociale inclusiviteit. Dat zie je terug in:

– Een plek in de maatschappij
– Gevoel van betrokkenheid in de samenleving

Lijkt het je wat om je leven eens flink te resetten?

Meld je dan nu aan en laat je inspireren door een van onze trainers. Zij delen openhartig hun persoonlijke verhaal en ondersteunen jou met hun kennis en ervaring.