Onze events

Naast onze bijzondere mindsettrainingen zijn we ook een kei in het organiseren van Events die zich richten op (persoonlijke) ontwikkeling en vooruitgang. Check ons aanbod en wie weet zit er ook voor jouw organisatie wat tussen.

Reset Your Life

Flow Your Mind

Be the Change

Reset Your Life

Yes, wat leuk dat je meer wilt weten over het Reset Your Life event. Dit event is niet zomaar een saaie, verplichte, standaard bijeenkomst. Dit is anders! “Word jij er soms ook zo moe van dat anderen je vertellen wat je moet doen?” Wij willen het anders doen. Jij gaat tijdens deze bijeenkomst zelf bepalen wat jouw volgende stap is. Wij zijn er om jou te ondersteunen om weer grip te krijgen op een betere toekomst, voor jezelf en je naasten.

Flow Your Mind

Ben jij nog wel in de flow? Zou jij wat meer grip willen hebben over de dingen die je graag wil en doet in leven?

Als je tussen de 18 tot 30 jaar bent, hebben we een inspirerend Event waarin we je laten zien wat je allemaal met een goede mindset kan bereiken. Je krijgt ook de kans om met verschillende aanbieders aan de slag te gaan, zodat je zelf niet alleen weer in de flow komt, maar ook kunt blijven.

Kortom, let this event Flow Your Mind!

Be the Change

Het werken met mensen vraagt wat van je. Je probeert anderen in beweging te krijgen en zo een verandering tot stand te brengen. Maar hoe ga jij zelf eigenlijk met veranderingen om? Daar kom je achter op het Be the Change event!

Reacties van professionals uit het sociaal domein:

Lijkt het je wat om je leven eens flink te resetten?

Meld je dan nu aan en laat je inspireren door een van onze trainers. Zij delen openhartig hun persoonlijke verhaal en ondersteunen jou met hun kennis en ervaring.